2297401004 6989892741 Ελιές, Λεωφόρος Κυψέλης 8 Πολλές petros.katsoulakos@gmail.com
 
 
 
 
 
 
Katsoulakos Pools
Pools & Spa Service | Αίγινα
 
 
 

Με έδρα την Αίγινα η εταιρεία KATSOULAKOS POOLS δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της πισίνας και της επεξεργασίας νερού.

 

Εξειδικευόμαστε στη μελέτη και στην  κατασκευή όλων των τύπων πισίνας (μπετόν, προκατασκευασμένες), στην ανακατασκευή και τη συντήρησή τους , ενώ παράλληλα, στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα, πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ, χημικά και λοιπά αναλώσιμα για την πισίνα σας, κατασκευασμένα από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

 

Η τεχνογνωσία μας, η συνέπειά μας, οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας και κυρίως ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η συνεχής επικοινωνία μαζί τους εξασφαλίζουν την απόλαυση και πάνω απ΄ όλα την ασφάλεια της πισίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες
 

Αναλαμβάνουμε επισκευές και αναβαθμίσεις στην υπάρχουσα πισίνα σας, προσφέροντας μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία κολύμβησης.

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε επίσης αναλώσιμα πισίνας, όπως καθαριστικά και προϊόντα φροντίδας, για να διατηρήσετε την πισίνα σας σε άριστη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο, και γι' αυτό διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την τήρηση των προθεσμιών. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές και να υλοποιήσουν το έργο σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της πισίνας
με την επιχείρηση ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ στην Αίγινα!
 

Εάν σκέφτεστε την κατασκευή ή την αναβάθμιση της πισίνας σας, ή χρειάζεστε επισκευή ή συντήρηση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και θα διασφαλίζουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στην πισίνα σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

petros.katsoulakos@gmail.com
 
 

2297401004 - 6989892741 
 
 

Ελιές, Λεωφόρος Κυψέλης 8 Πολλές | Αίγινα